Over bedrukte kartonnen bekers

We bedrukken enkele soorten koffiebekers. Zo drukken wij ook kunststof bekers. Mits u voor ons kartonnen bekers laat bedrukken profiteert u dan ook betreffende enkele baten. Het geldt ook voor de overige bekers. Hierboven hebben wij alang enkele met deze voordelen genoemd, doch er kan zijn verdere.

U ontvangt ons vrijblijvende offerte ieder e-mail. We streven ernaar om al die aanvragen in 3 werkdag te antwoorden.

Uit verscheidene onderzoeken kan zijn, natuurlijk, gebleken dat hergebruik betreffende disposables áltijd beter vanwege het milieu is. Deze beker stimuleert een koffiedrinker hierbij via tussen overige het in kunnen vullen betreffende een naam.

Kartonnen bekers bestaan volmaakt voor warme dranken zoals koffie en thee. Ze bestaan gemaakt over sterk karton waardoor ze hun uiterlijk behouden als u er onder andere koffie in schenkt. Ze bestaan geschapen van enkelwandig karton en zijn kompleet recyclebaar.

Niet louter in de horeca, voor evenementen en concerten, maar ook in kantines aangaande veel bedrijven en verenigingen worden er jaarlijks duizenden glazen, bekers en mokken verbruikt. Uit veiligheidsoverwegingen is toepassing gemaakt van plastic of kartonnen lenzen en bekers, in koffieautomaten vind jouw ook niet anders.

Naast de normale koffiebeker beschikken wij verder aan ons speciale dubbelwandige koffiebeker, welke uw drank lang warm houdt terwijl de buitenzijde betreffende een beker ook niet heet wordt. Al de kartonnen koffiebekers bestaan bestemd voor een volledige bedrukking.

Full color kies jouw als een tinten in jouw ontwerp ook niet gebaseerd zijn op heel specifieke kleurcodes uit de Pantone Matching System (PMS) Dit is het geval vanwege dit meeste drukwerk.

De volmaakte beker vanwege zowel koude mits ook warme dranken. Een klassieker tussen de kartonnen bekers kan zijn snel beschreven: enkelwandige opbouw..

De volmaakte beker vanwege zowel koude als tevens warme dranken.Een klassieker onder een kartonnen bekers is snel beschreven: enkelwandige opbouw, st..

Naast onze productiefaciliteiten in Groningen, beschikken over we verder een eigen faciliteit in China voor omvangrijke aantallen. Wilt u dan ook vollere aantallen wegens extreem lage tarieven? Vraag offerte met.

Cheapie koffiebekers rekent nimmer kosten wegens het click here produceren over een ontwerp en rekent ook geen verzendkosten.De weergeven prijzen zijn zeker ook all-in prijzen.

Door onze jarenlange expertise weten wij exact op welke manier wij uw beker mooi kunnen vormgeven. We geven u daar dan ook graag advies over. Wilt u liever zonder hulp uw kartonnen bekers bedrukken? Dan kunt u gewoon via onze webshop zelf alles regelen. 

Voor dit bestellen kreeg ik prima diensten en ondersteuning. De bestelde polo's bleken echter een merknaam te beschikken over het bij licht wassen alang beschadigde. Na aanraking geregistreerd te hebben met Promopost, is daar regelrecht met de leverancier geschakeld en is het geval opgelost. Prima service!

duurzaamheid en het leefmilieu, onze kartonnen bekers zijn Milieubewust geproduceerd en compleet recyclebaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *